Маркетинг
Враќањето дома е најдобриот подарок

Една од поатрактивните божиќни реклами годинава е спотот на лондонскиот аеродром Heathrow, во која еден пар мечки се враќа дома.
Рекламата има одлична музика, емотивно е прикажана атмосферата на неизвесност и исчекување кога се дочекуваат патниците и има многу силна порака.
ВРАЌАЊЕТО ДОМА Е НАЈДОБРИОТ ПОДАРОК 

09.12.2016


Добивај newsletter
Компас