Маркетинг
Биљана Митева - најуспешна жена претприемач на Истокот

Биљана Митева, менаџер на компанијата „Еко-Пак Хит“ од Кочани, е избрана за „Најуспешна жена претприемач“ за Источниот и Југоисточниот регион во 2017 година.

Годинава организаторот на оваа манифестација, Маркетинг агенцијата „Маркетинг Микс“, им остави на читателите сами да одлучат која од дваесетте понудени успешни приказни на жени претприемачи ќе ја понесе годинешната титула.

Инаку, жири-комисијата за најуспешна жена претприемач ја прогласи Дина Муцунска, менаџер на Хотел „Манастир“ од Берово.

Во рамките на манифестацијата „НАЈДОБРОТО ОД ИСТОКОТ ВО 2017“ новинарите од Источна Македонија признанието „За животна средина“ и го доделија на „Еко-Пак Хит“ од Кочани.

 

22.12.2017


Добивај newsletter
Компас