Маркетинг
Tesla не пристига на Марс, но Škoda, да

Вистината е дека и на двата бренда не им успеа да долетаат до планетата Марс, но Škoda, во својот најнов видео спот успешно атерираше со моделот Superb во францускиот град Марс.

 

27.02.2018


Добивај newsletter
Компас