Filters
Пребарување
ВИАДУКТ ТРЕЈД дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВИАДУКТ ТРЕЈД се занимава со:

- Производство на сообраќајна вертикална сигнализација (сообраќајни знаци, табли со нестандардна димензија) и нејзина изведба
- Изнајмување на сообраќајна сигнализација и опрема, нејзино одржување од започнување на проект до негово завршување
- Машинско бележење на хоризонтална сигнализација и поставување готови форми со соодветна опрема
- Изработка на основни проекти и нивна ревизија
- Вршење надзор на државни и на приватни објекти во делот на сообраќајот

ВИАДУКТ ТРЕЈД дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ВИАДУКТ ТРЕЈД

Компанијата ВИАДУКТ ТРЕЈД се занимава со проектирање, изведување, надзор и ревизија на секаков вид проекти во сообраќајот. Компанијата е кадровски и технички подготвена за изведување на различен вид проекти во делот на сообраќајот, за што најдобро зборуваат досегашните реализирани проекти. Располагаме со најсовремени машини и опрема за изведување на вертикална и хоризонтална сигнализација, како и опрема во делот на сообраќајот.

viadukt-trejd-clubeconomy
viadukt-trejd-clubeconomy

СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА

Како секундарна дејност на ВИАДУКТ ТРЕЈД е производство, продажба и целосно изведување на проекти за сообраќајна сигнализација. За овој сегмент од нашите активности располагаме со широка палета на производи и опрема за изведување на сообраќајна сигнализација во населени места, паркинг простори, регионални патишта и авто патишта. Потоа опрема за сигнализација на опасности на патот, како и за одбележување на делови каде се изведуваат градежни зафати.

ВИАДУКТ ТРЕЈД

Компанијата ВИАДУКТ ТРЕЈД на македонскиот градежен пазар е присутна од мај 2009 година и од тогаш до денес, имаме изработено поголем број проекти, меѓу кои се издвојуваат:

  • Основен сообраќаен проект за проширување и режим на сообраќај на дел од бул. „Никола Карев“ на потегот од клучка Бит Пазар до крстосница со ул.„Самоилова“ во Скопје и воведување на линиска координација(зелен бран) на истиот дел.

  • Источно плански регион Виница, Зрновци, Делчево, Берово,Чешиново – Облешево, Пробиштип, Штип, Кочани, Пехчево, М. Каменица, Карбинци.

  • Основен сообраќаен проект за воведување на кружна крстосница на вкрстувањето помеѓу улиците Кеј „1-ви Мај“, ул. Кеј „9-ти Септември“ и ул. „11 Октомври“во Прилеп.

  • Основен сообраќаен проект за измена на режим на сообраќај на во Кочани

  • Граничен премин Богородица - Гевгелија.

viadukt-trejd-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Василески бр. 15, 1230 Гостивар
Ул. Антон Попов бр. 3/5, локал 2 - Во Скопје
Град: Гостивар
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Сашо Смилјаноски


Мапа

Документи