Filters
Пребарување
ВИНИ ПЛАСТ 2017 / МСМ Глас

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ВИНИ ПЛАСТ 2017 Изработка на комплетна градежна столарија - ПВЦ прозорци и врати од бел и кафеав профил, дополнителна опрема

МСМ Глас изработка на сите видови стакло за градежна столарија, туш кабини...

 

ВИНИ ПЛАСТ 2017 / МСМ Глас

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ВИНИ ПЛАСТ 2017

Компанијата ВИНИ ПЛАСТ 2017 од Велес се занимава со изработка на ПВЦ прозорци и врати од бел и кафеав профил. Прозорците и вратите ги изработуваме од светски познатите DEKKO профили кои влегуваат во највисоката класа на профили за ПВЦ столарија. DEKKO профилите имаат долг рок на експлоатација, оптимална заштита од бучава и висок степен на енергетска ефикасност. Профилот има 6 широки прегради и 70 мм широчина на рамката.

Столаријата што ја произведуваме е лесна за употреба и одржување, има совршено затворање, водоотпорни дихтунзи и е со одлична топлинска изолација. Нашите врати и прозорци ги задоволуваат најстрогите еколошки стандарди, имаат висок степен на цврстина и безбедност, модерен дизајн, а воедно се и чувар на вашиот буџет.

vini-plast-clubeconomy
vini-plast-clubeconomy

ПОНУДА

Во понудата на ВИНИ ПЛАСТ опфатени се сите сегменти на градежната столарија:

 • • Ролетни

 • • Венецијанери

 • • Зебра завеси

 • • Комарници: фиксни, плисе и роло

 • • Изработка на алуминиумски портали

 • • Изработка и продажба на туш кабини по мерка

vini-plast-clubeconomy
Вршиме монтажа низ цела Македонија. Вреди да се избере добро!
vini-plast-clubeconomy

МСМ Глас

За да можеме да понудиме максимален квалитет, да имаме контрола на целиот производствен процес и на клиентите да им понудиме максимално квалитетна столарија и услуга, ја формиравме компанијата МСМ Глас, која се занимава со производство на секаков вид стакло:

 • • Стопсол

 • • Мат-делта и песок

 • • 4 сезони

 • • Хемиски пескарено

 • • Термопан стакла

 • • Стакло за на маса

 • • Рамки

 • • Огледала

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Ѓорѓи Шоптрајанов бр. 40, 1400 Велес
Ул. 8 Септември бр. 170, Велес - Изложбени салони
Град: Велес
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-а Кристина +389 (0)78/351 852
Г-дин Александар +389 0)76/351 819


Мапа