Filters
Пребарување
ВИНКОМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВИНКОМ е ексклузивен застапник за продажба на KIRBY АПАРАТИТЕ во Македонија

- Продажба на потршен материјал
Kirby средства и вреќи за чистење
- Резервни делови
Сервисирање на Kirby апаратите

Подетално за компанијата

ВИНКОМ

Фирмата Винком е основана 1992 година и во овие 20 години работи единствено со продажба на Кирби системот за одржување на хигиена и обезбедување на потрошен материјал и сервисирање на истиот. Драго ни е дека можеме да се пофалиме со илјадници задоволни корисници на територијата на Република Македонија на кои сме им благодарни за довербата што ни ја дадоа а ние како фирма порачуваме дека сме тука за нив секогаш кога ќе им затребаме!

Види повеќе
vinkom-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Сигурни сме во тоа што го работиме бидејки позади нас стои компанија и производ со традиција 98 години и квалитетот во сите тие години е заштитен знак со што не можат да се пофалат многу компании во светот.

vinkom-clubeconomy

СЕРВИС

Сервисот на Винком е основан во 1992 година и е овластен фабрички сервис од страна на Кирби компанијата.Специјализиран е само за поправка и тековно одржување на Кирби системите за одржување на хигиена.

Во склоп на сервисот може да се набави и оригинален потрошен материјал (кеси, шампон, средства за чистење итн) потребен за тековно работење на машината.

vinkom-clubeconomy

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време од 08 до 17 часот од понеделник до петок и од 08 до 14 во сабота.
Во 2011 година основавме сектор за грижа на корисници кој доаѓа на лице место по повик и помага за надминуваwе на било каква ситуација кога е во прашање употребата на машината или потребата од потрошен материјал,се со цел да ги заштитиме корисниците и да бидеме што е можно подостапни.

vinkom-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Париска бр. 50, локал 1 и 2,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи