Filters
Пребарување
ВС ПРОФЕСИОНАЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВС ПРОФЕСИОНАЛ ваш пријател во сегментот на хигиената. Нашиот избор е да продаваме висококвалитетни производи од реномирани светски брендови и секогаш да бидеме во чекор со иновативната хигиена.

- Санитарна програма
- Професионални машини
- Салфетен програм
- Кујнски бришачи
- Медицински ролни
- Опрема за чистење

ВС ПРОФЕСИОНАЛ

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 11 Октомври бр. 26 лок. 2,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)70/719 846

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа