My Profile
American Tourister, еден од најголемите брендови за куфери, го ангажираше фудбалерот Кристијано Роналдо во својата нова кампања. Агенцијата TBWA Madrid создаде реклама во која петкратниот добитник на Златната топка никогаш не се одделува од својот куфер.
Понуда Топ 12
Маркетинг
B2B
Архива