Filters
Пребарување
АБ НОВОСЕЛСКИ дооел
Тел: +389 (0)75/310 073 - Во Струмица
Е-пошта: info@ab-novoselski.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АБ НОВОСЕЛСКИ се занимава со увоз и продажба на резервни делови за камиони и сите други видови комерцијални возила, приколки и автомобили.
Голема палета на производи, делови на лагер, многу партнери и соработници, 24 години искуство...

Услужност – Стручност - Квалитет

АБ НОВОСЕЛСКИ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

АБ НОВОСЕЛСКИ

Компанијата АБ НОВОСЕЛСКИ од Струмица, располага со голема палета на резервни делови и потрошни материјали за камиони и комерцијални возила од марките: MERCEDES, MAN, DAF, IVECO, VOLVO, SCANIA... Веќе неколку години се занимаваме и со увоз и продажба на резервни делови и помошни материјали за автомобили. АБ НОВОСЕЛСКИ во секој момент има на лагер по околу 6.000 артикли, чиј број постојано се згоелмува, бидејќи нашата основна заложба е да воспоставуваме соработка со најдобрите европски брендови, која секојдневно ја негуваме.

Оваа наша посветеност придонесе АБ НОВОСЕЛСКИ да воспостави деловна соработка со повеќе познати брендови, чии производи ги продаваме на македонскиот пазар, а сме генерален застапник и дистрибутер на компанијата CONTINENTAL-CONTITECH, светски познато име во секторот на технологија за гума и пластика. Покрај производите од оваа компанија, во нашата палета се застапени и следниве брендови:

ДЕЈНОСТ

АБ НОВОСЕЛСКИ е семејна фирма основата 1993 година под името АБ Мерцедес. Почнавме со превоз на стоки, а во 1995 година ја проширивме дејноста, отварајќи го првото претставништво за продажба на резервни делови и потрошен материјал за товарни моторни возила и приколки. На самиот почеток се специјализиравме за продажба на делови за возилата MERCEDES-BENZ кои ги набавувавме од дилерски куќи од Грција и Турција. Во 1997 година го склучивме првиот договор за генерално застапство со компанијата CONTINENTAL-CONTITECH и одтогаш развојот на компанијата многу посериозно го насочивме кон увозот и продажбата на резервни делови за товарни возила и приколки, што денес е основната дејност на АБ НОВОСЕЛСКИ.

ab-novoselski-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Гоце Делчев бр. 43, 2400 Струмица
Ул. Јани Лукроски бр. 14 – Во Скопје
Ул. Брегалничка бр. 41 А – Во Штип
Индустриска зона Блокотехна – Во Гевгелија
Град: Струмица
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)75/310 073 - Во Струмица

+389 (0)75/404 373 - Во Скопје

+389 (0)76/200 342 - Во Штип

+389 (0)75/380 599 - Во Гевгелија

+389 (0)75/227 158 - Во Радовиш

+389 (0)75/310 073

+389 (0)75/404 373 - Во Скопје

+389 (0)76/200 342 - Во Штип 

+389 (0)75/380 599 - Во Гевгелија

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи