Filters
Пребарување
АГЕНС +

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АГЕНС + се занимава со изведба и продажба на:

- Камини (Камини на дрва, Плински камини, Електрични камини, Био камини)
- Оџаци (Прохромски оџаци, Флексибилни прохромски црева, Оџаци за пелети)
- Печки ( Печки на дрва, Печки на плин, Термо акумулациони печки)
- Фурни

 

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 23ти Октомври бр. 1А , 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Андреја Додов


Мапа