Filters
Пребарување
АГРОЛАНД доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АГРОЛАНД се занимава со бушење на бунари

- Машина за бушење со широчина од Ф 170 мм, до длабочина од 50 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 250 мм, до длабочина од 150 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 500 мм, до длабочина од 300 м
- Можност за изработка на геотермални бушотини и до 1000 м длабочина

Подетално за компанијата

АГРОЛАНД

Компанијата АГРОЛАНД од Куманово е формирана во 2007 година и денес е претставувана од г-ѓа Верица Стојановска, како управител. Компанијата е формирана со германско искуство кое го има стекнато основачот г-дин Оливер Стојановски кој повеќе години работел во оваа држава.

agroland-busenje-voda-clubeconomy
agroland-busenje-voda-clubeconomy

МАШИНИ ЗА БУШЕЊЕ БУНАРИ

Компанијата АГРОЛАНД во моментов располага со три машини за бушење бунари, со различен капацитет. Оваа опременост ни дава можност да изведуваме геотермални бушења со длабочина од 50 до 300 метри. Изведуваме геотермални бушотини на цела територија на Македонија.

КАПАЦИТЕТ

Нашата најмала машина има капацитет на бушење до 50 метри длабочина и широчина на бунарот од Ф 170 мм. Втора машина буши до широчина на бунар од Ф 250 мм и длабочина до 150 м. Нашата најголема машина има капацитет на бушење со широчина од Ф 500 мм и длабочина до 300 метри.

agroland-busenje-voda-clubeconomy
agroland-busenje-voda-clubeconomy

ГЕОТЕРМАЛНИ БУШОТИНИ

Доколку сте заинтересирани за геотерманлни бушотини со поголеми длабочини, дури и до 1000 метри, исто така, можете да ни се обратите на +389 (0)70/ 211 850, ќе можеме да ви излеземе во пресрет. АГРОЛАНД Има воспоставено соработка со некои странски компании, со кои заедно можеме да реализираме бушења до поголеми длабочини.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васко Карангелески бр. 47, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Оливер Стојановски


Мапа