Filters
Пребарување
АКВА ДЕЈОН ПЛУС

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АКВА ДЕЈОН ПЛУС се занимава со производство на:

- Оцет и оцетни производи
- Антифриз и средства за ладење и против мрзнење
- Дестилирана вода
- Акумулаторска киселина
- ПЕ амбалажа

Продажба и дистрибуција на опрема за базени и фонтани 

АКВА ДЕЈОН ПЛУС

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 27 бр. 1-а, Општина Илинден,
1041 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Виолета Стојчева


Мапа