Filters
Search
ANDA

Main occupation

АНДА - ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

- Железарија
- Водовод и одвод
- Елекро галантерија
- Осветлување 

- Електричен алат 
- Рачен ала
- Бои и лакови 
- Лепила и фуги
- Гипс картон системи

- Санитарија
- Ламинати и лаисни
- Фасадни материјали
- Хидроизолации 
- Градинарска опрема

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 15th Korpus 89, 6000 Ohrid, Macedonia
City: Ohrid
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)77/575 301

Social media

Contact person
Map