Filters
Пребарување
АНТИКОР НОВА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АНТИКОР НОВА се занимава со:

- Пескарење на резервоари, челични конструкции, мостови, бетони, секаков вид на челик и нивна антикорозивна заштита
- Пескарење на дрво

- Кршење на армирани бетонски површини и асвалти со воздушни пикамери

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Хидроелектрани на Република Македонија 

Подетално за компанијата

АНТИКОР НОВА

Компанијата АНТИКОР НОВА се занимава со пескарење на резервоари, челични конструкции, мостви, бетонски површини и на сите видови челици. Исто така, изведуваме и нивна антикорозивна заштита. Компанијата има изведувано работи во повеќе значајни објкекти во Македонија и балканските држави, од кои би ги спомнале само најзначајните.

antikor-nova-clubeconomy

АНТИКОР НОВА - ИЗВЕДЕНИ РАБОТИ

•Водовод Лукар, Кавадарци - пескарење на резервоарите за питка вода и нивна антикорозивна заштита со специјална боја за прехрана

• Хидро електрана Св. Петка - пескарење на турбините и нива антикорозивна заштита

• Хидро електрана Матка - пескарење на турбините и нивна антикорозивна заштита

• Хидро електрани Песочани, Тетово, Зрновци, Сапунчица - пескарење на турбини и нивна антикорозивна заштита

• ЕМО Кичево - пескарење на конструкцијата на производната хала и нејзина антикорозивна заштита

• Пескарење на бетонски мостови на патот Велес – Скопје

• Завар Скопје - пескарење на челични резервоари, надворешно и внатрешно

• Рудници Бор и Мајданпек, Србија - пескарење на резервоари за флотација

• ХЕСТ Маврово - пескарење на затворачи за хидро електраните Врбен и Равен, и нивна антикорозивна заштита

• Макпетрол - пескарење на резервари за плин во Миладиновци

• Водовод Лукаре Кавадарци - пескарење на резервар за питка вода

• Пескарење на резервар за питка вода во село Седларце Тетовско

• Џамија Јаја Паша - пескарење на камен

• Челеби џамија Струга - пескарење на камен

• Пескарење на Саат Кула во Подгорица

antikor-nova-clubeconomy
antikor-nova-clubeconomy
antikor-nova-clubeconomy

КРШЕЊЕ НА АРМИРАНИ БЕТОНСКИ И АСФАЛТНИ ПОВРШИНИ

АНТИКОР НОВА се занимава и со кршење на армирани бетонски и асфалтни површини со воздушни пикамери. И во овој сегмент имаме изведувано работи во сите горе спомнати хидро електрани.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маџари бр. 12 Г, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/322 766

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Дамјан