Filters
Пребарување
АРСО ПУМП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АРСО ПУМП се занимава со производство на:

- Преточни пумпи со двојна мембрана
- Дозир пумпи
- Опрема за полнење

Генерален застапник за брендот ZEHNDER PUMPEN, Германија 

Подетално за компанијата

АРСО ПУМПИ

Компанијата АРСО ПУМПИ е основана во 2001 година. Од тогаш наша основна цел е континуиран развој на нова технологија и висококвалитетно производство по достапни цени.

Оваа наша определба резултираше во обезбедување високи перформанси на производите и во најтешки работни услови. Грижата за нашите пумпи не завршува со продажбата. Ангажираното следење на нивната експлоатација е клучот на нашиот напредок и причината за задоволство на потрошувачите кои ни дале доверба.

АРСО ПУМПИ е компанија во приватна сопственост. Нашиот тим на вработени е сочинет од лица со долгогодишно искусво во доменот на машинското инженерство.

arso-pumpi-clubeconomy

ПРОТОЧНИ ПУМПИ СО ДВОЈНА МЕМБРАНА

arso-pumpi-clubeconomy
arso-pumpi-clubeconomy

Карактеристики

Преточните пумпи со двојна мембрана се изработени од полипропилен, работат со помош на компримиран воздух. Мембраните во зависност од потребата можат да бидат од NBR, EPDM, NBR за прехрана, NR за прехрана, Viton и PTFE. Пумпите ги изработуваме за преточување на помалкувискозни и повеќевискозни материи, со максимална големина на цврсти делови од 3,5 до 5,0 мм.

  • - идеална за агресивни, абразивни и вискозни флуиди

  • - може да работи неограничено долго на суво

  • - при блокиран потис нема опасност од оштетување

  • - погонскиот воздух не се намаслува

  • - нема одржување

  • - нема опасност од експлозија

ОПРЕМА ЗА ПОЛНЕЊЕ

Пумпите и опремата што ги произведува АРСО ПУМПИ можат да се користат во хемиската индустрија, во индустријата за нафта, фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија, градежништвото, рударството, индустријата за бои и лакови и индустријата за хартија.

arso-pumpi-clubeconomy
ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА – ПОДДРШКА НА ТЕРЕН

Компанијата АРСО ПУМПИ е генерален застапник за брендот ZEHNDER PUMPEN од Германија, кој произведува пумпи за домашна употреба, за базени, дворови, фекални канализации што се изведени на пониско ниво од канализационата мрежа...

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Орце Николов бр. 174, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Стефан Арсовски


Мапа

Документи