Filters
Search
AVTO KONTROL

Main occupation

Компанијата АВТО КОНТРОЛ е приватна станица за технички преглед и сервис на моторни возила

- Технички преглед
- Регистрација на возила
- Издавање меѓународни документи
- Сервис
- Шлеп служба

БЕЗБЕДНОСТА НА ПРВО МЕСТО!

AVTO KONTROL

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Orde Chopela 183, 7500 Prilep, Macedonia
City: Prilep
Country: Macedonia


Contact phones

+389 (0)48/551 900

+389 (0)75/200 061

+389 (0)70/898 788 - service

+389 (0)78/500 099 - towing service

Social media

Contact person

Mrs. Daniela


Map

Documents

HOMOLOGATION - VEHICLE APPROVAL

HOMOLOGATION - VEHICLE APPROVAL

Download