Filters
Пребарување
АВТО - МОБИЛ
Тел: +389 (0)2/26 27 054 - Сервис во Бутел
Е-пошта: avto_mobil@yahoo.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата АВТО - МОБИЛ e прва специјализирана фирма за сервисирање и трговија со
амортизери во Македонија

- Продажба и вградување на амортизери од најпознатите светски брендови: NBNF, MONROE,
KYB, AL-KO, Gabriel
...

- Тестирање на амортизери за само 100 денари
- Репарирање на амортизери со две години гаранција
- Гасно полнење на репарирани амортизери

Овластен сервисер и дилер за големопродажба и малопродажба на амортизерите NBNF
Овластен сервисер и дилер за големопродажба и малопродажба на еден од најголемите производители на амортизери во светот MONROE 

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Авто сервиси и продавници од цела Македонија, по големопродажни цени 

Подетално за компанијата

АВТО - МОБИЛ

Компанијата АВТО-МОБИЛ e прва специјализирана фирма за сервисирање и трговија со амортизери во Македонија. Со работа почнавме во 1992 година и за кратко време израснавме во респектабилна фирма лидер во трговијата и сервисирањето на амортизерите во Македонија. Во 1993 година АВТО МОБИЛ стана овластен сервис и дилер на еден од најголемите производители на амортизери во светот MONROE.

Види повеќе
avto-mobil-clubeconomy

НАЈСОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ

Во ноември 2003 година продолживме со работа во нов објект, лоциран веднаш зад бензинската пумпа во Бутел 1 во Скопје. изграден според најсовремените стандарди за дијагностицирање и поправка. Со три работни места за брза интервенција, со вкупна површина од 130 м2. Потоа, со посебен погон за репарирање на амортизери, со посебена опрема за ригорозна контрола на квалитетот на извршената репарација. Магацински простор за нови и репарирани амортизери.

Види повеќе
avto-mobil-clubeconomy

ВИСОК КВАЛИТЕТ

Во АВТО - МОБИЛ останавме доследни на стручноста и високиот квалитет на извршените услуги, како и љубезноста и високата професионалност. За да бидеме во чекор со времето и барањата на клиентите инсталиравме специјална опрема за тестирање на амортизери, која прецизно (во проценти) ја мери истрошеноста на амортизерите и точно утврдува кои од нив треба да се заменат. Набавивме и линија за гасно полнење на репарираните амортизери. Со тоа квалитетот и перформансите на репарираните амортизери се речиси идентични со новите амортизери, на што укажува и гаранција од 3 години што ја даваме за нив.

Види повеќе
avto-mobil-clubeconomy

ОВЛАСТЕН СЕРВИС И ДИЛЕР НА NBNF

Во април 2013 година АВТО - МОБИЛ отвори уште еден сервис во населбата Аеродром, во кругот на Раде Кончар. Со што потврдивме дека сме сериозна компанија која ги следи желбите и барањата на коминтентите.

Денес АВТО - МОБИЛ е овластен сервис и дилер на еден од најголемите производители на амортизери од истокот NBNF. Со овој чекор успеавме да одговориме на новите услови на пазарот и да понудиме амортизери со одличен квалитет за одлична цена.

Види повеќе
avto-mobil-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Александар Урдаревски бб,
1000 Скопје - Сервис во Бутел
Бул. 3-та Македонска бригада бр. 54,
1000 Скопје - Сервис во Аеродром
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)2/26 27 054 - Сервис во Бутел

+389 (0)2/26 58 632 - Сервис во Аеродром

+389 (0)75/42 69 45 - Сервис во Бутел

+389 (0)78/38 83 28 - Сервис во Аеродром 

Социјални медиуми

Лице за контакт

Круме Стефановски


Мапа