Filters
Пребарување
БЕСТ СОЛАР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата БЕСТ СОЛАР се занимава со увоз, трговија, инженеринг и изведба на соларни системи, како и системи за греење, климатизација, водовод

Facebook/Best Solar

НОВО - Фотонапонски панели

Соларни системи
Централно греење и климатизација

Застапници за Крушево за TERMOFLUH печките на пелети

Подетално за компанијата

БЕСТ СОЛАР

БЕСТ СОЛАР се занимава со увоз, трговија, инженеринг и изведба на соларни системи, како и системи за греење и водовод.

Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, интегрирање на опрема со најнова технологија како и работење по највисоки стандарди за квалитет, а со тоа би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.

БЕСТ СОЛАР увезува и дистрибуира високо квалитетни соларни колектори кои се изработени од INOX со долг век на траење и PIONEER електроника.

Нашите соларни системи имаат 60 месеци гаранција, а работниот век на соларниот колектор е повеќе од 20 години.

best-solar-clubeconomy
best-solar-clubeconomy

ФОТОНАПОНСКИ ПАНЕЛИ

Фотоволтаичните панели се познати како произведувачи на електрична енергија од соларна енергија, употребувајќи соларни ќелии кои се поврзани во фотоволтаични модули. Често се електронски поврзани во серија како соларни фотоволтаични низи кои сончевата светлина директно ја претвораат во електрична енергија.

СОЛАРНИ СИСТЕМИ БЕЗ ПРИТИСОК

Интегриран систем- вакуумски колектор и бојлер со топла вода кој работи самостојно, термосифонски, без пумпа и струја.

Инвестицијата за соларниот систем се враќа за 1 до 2 години, а потоа остварува чиста заштеда.

best-solar-clubeconomy
best-solar-clubeconomy

СОЛАРНИ СИСТЕМИ ПОД ПРИТИСОК

  • Вакуумски цевки (Вакуумски колектори)

  • Рамни Колектори

ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ И КЛИМАТИЗАЦИЈА

  • Радијаторско греење – Сокриен систем

  • Радијаторско греење – Класичен систем

  • Подно - радијаторско греење Комбиниран систем

    • Инвертер клима уреди од 3,5 KW, 5 KW и 7 KW
  • best-solar-clubeconomy
best-solar-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Нико Доага бр. 35, 7550 Крушево
Град: Крушево
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)71/369 673

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа