Filters
Пребарување
БОДАЛ доо

Подетално за компанијата

БОДАЛ

БОДАЛ ДОО е семејна компанија формирана во 1992 година, koja се занимава со трговија на големо и мало со моторни, индустриски масла, масти, високотемпературни пасти, масти и мазива за прехранбената индустрија, минерални и синтетички емулзии, средства за одмастување, средства за заштита и подмачкување на оружје, средства за заштита од корозија, антифризи, дизел адитиви и други производи.

bodal-clubeconomy

ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

БОДАЛ ДОО е генерален застапник и дистрибутер на целокупната производна програма на ФАМ Фабрика мазива А.Д. Крушевац, Република Србија. БОДАЛ ДОО располага со сопствен возен парк и врши дистрибуција низ целата Македонија.

  • • Масла и течности за мотори и моторни возила

  • • Индустриски масла и масла за прехранбената индустрија

  • • Маст за подмачкување и специјални производи

  • • Средствата за ладење и подмачкување при обработка на метал

  • • Средства за привремена заштита од корозија

  • • Средства за одмастување и чистење

  • • Анаеробни лепила

  • • Адитиви и емулгатори

bodal-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Букурешка бр. 23, 1000 Скопје - Подружница бр.1
Ул. Благоја Стевковски бр.4,
( Маџари ), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Александар


Мапа