Filters
Пребарување
ЧИБУК ТРАВЕЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ЧИБУК ТРАВЕЛ е агенција за организиран превоз на патници

Редовна линија ПРИЛЕП - СКОПЈЕ - ПРАГА, поаѓање секој петок во 05 часот, враќање секоја недела во 10 часот

Редовна линија ПРИЛЕП - КАВАДАРЦИ - НЕГОТИНО - ДЕМИР КАПИЈА - ВАЛАНДОВО СТРУМИЦА поаѓање секој ден во 6 часот, врќање во 13 часот од Струмица

Организираме превози или патувања по избор на нашите клиенти: посета на саеми, рднодневни или повеќе дневни екскурзии, прошетки за празници или други настани... Во зависност од бројот на патниците може да одберете со какво возило ќе патувате 

ЧИБУК RENT-a-CAR

Подетално за компанијата

ЧИБУК ТРАВЕЛ

ЧИБУК ТРАВЕЛ е компанија која е формирана во 1999 година. Од самиот почеток, па се до денес работиме по желбата и интересите на Вас граѓаните. Со искрена и чесна работа се постигнува голем напредок и успех, ние тој успех го изградивме благодарение на нашата упорност низ сите добри и лоши времина, но и благодарение на Вас кои ни ја подаривте Вашата доверба.

Нашата редовна линија Прилеп - Прага – Прилеп е доказ дека во работењето ги исполнуваме европските стандарди, како на персоналот, така и на возилата.

cibuk-travel-clubeconomy
cibuk-travel-clubeconomy

ВОЗЕН ПАРК

ЧИБУК ТРАВЕЛ денес располага со 7 возила:

  • • Возило со 7 седишта (6+1)

  • • Возило со 8 седишта (7+1)

  • • Возило со 9 седишта (8+1)

  • • Возило со 19 седишта (18+1)

  • • Возило со 26 седишта (25+1)

  • • Возило со 51 седишта (50+1)

  • • Возило со 60 седишта (58+2)

Возилата ни се опремени со сета неопходна и луксузна опрема, за патување во и надвор од Македонија.

ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕНИ ВОЗИЛА

Возилата ни се опремени со сета неопходна и луксузна опрема, за патување во и надвор од Македонија.

Покрај редовната линија, ЧИБУК ТРАВЕЛ организира и други превознички тури по желба на клиентите. Во приватните превознички тури имате целосна слобода во оранизирањето на екскурзијата: од самото тргнување, попатни паузи, па се до враќањето.

cibuk-travel-clubeconomy
cibuk-travel-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Прилепски бранители бр. 59,
7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/208 640

+389 (0)75/208 640

+389 (0)78/222 292

+42 0 77 675 21 31 - Република Чешка

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа