Filters
Пребарување
ДАТЕ ЛТД

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДАТЕ ЛТД се занимава со продажба на големо и мало на:
- Материјали и опрема за водоводни инсталации
- Материјали и опрема за инсталации за греење, климатизација, вентилација
- Материјали и опрема за електрични инсталации
- Алати и железариски стоки
Продажба и сервис на соларни системи

Online Shop - ДАТЕ ЛТД

Подетално за компанијата

ДАТЕ ЛТД

Компанијата ДАТЕ КОМЕРЦ е формирана во 1989 година, како претпријатие за трговија на големо и мало, а од 2019 се преименува во ДАТЕ ЛТД. Во текот на свотето работење фирмата се специјализира во сегментот на материјали и опрема за изведување водоводни инсталации, инсталации за греење и климатизација, материјали и опрема за електрични инсталации, алати и железариски стоки. ДАТЕ ЛТД воедно се јавува и како дистрибутер на овие производи за повеќе трговци на големо и мало.

Види повеќе
date-komerc-clubeconomy

КВАЛИТЕТ

Гаранција за квалитетот на производите што на македонскиот пазар ги пласира ДАТЕ ЛТД е во тоа што самата компанија се јавува како увозник на поголем дел од застапената програма, при што е направен вистински избор и строга селекција на производителите кои имаат долга пазарна традиција и кои поседуваат релевантни сертификати за квалитет.

date-komerc-clubeconomy

ГАРАНЦИЈА

Долгогодишното искуство и воспоставената широка мрежа бизнис партнери, се гаранција дека ДАТЕ ЛТД е подготвен да Ви излезе во пресрет на сите Ваши барања и да најде квалитетни решенија и за најсложените предизвици.

date-komerc-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Качанички пат бб, Индустриска зона ВИЗБЕГОВО, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи