Filters
Пребарување
ДЕКОП КОМПАНИ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ДЕКОП КОМПАНИ се занимава со ископ и обработка на природен декоративен гранитен камен со специфична структура.
Сечење по димензии од нарачателот  

Подетално за компанијата

 
ископ и обработка на природен декоративен гранитен камен со специфична структура

ДЕКОП КОМПАНИ

 

Основната дејност на Компанијата ДеКоп Компани е експлоатација, производтсво и обработка на природен декоративен камен. Каменот е редок и еден од најубавите на Балканот и пошироко.

ПРИРОДЕН ДЕКОРАТИВЕН ГРАНИТЕН КАМЕН

Вадиме природен декоративен гранитен камен со специфична структура и истиот го сечеме и преработуваме во различни димензии на ваше барање.

ПРИРОДЕН ДЕКОРАТИВЕН ГРАНИТЕН КАМЕН

Ви претставуваме само мал дел од она за што досега е искористен овој природен гранитен декоративен камен во зависност од потребите и желбите на нарачателите.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 22 Октомври бр. 59, 2420 Радовиш
Град: Радовиш
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Драган Иванов


Мапа