Filters
Пребарување
ДЕРМА ПЛУС ПЗУ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ДЕРМА ПЛУС -  Дерматолошко естетска ординација

РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:30 до 20:00 (од понеделник до петок)
                              10:30 до 15:00 (во сабота)

Закажете термин на +389 (0)2 2 44 66 00

СЕРТИФИКАТИ

Restylane
Revanese
Botox
Asclepion/Germany - Сертификат за ласерски третман

Подетално за компанијата

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ДЕРМА ПЛУС

Без разлика дали имате потреба од дијагноза, интервенција, третман или само консултација, љубезниот персонал, современата апаратура и пријатниот амбиент, ќе придонесат да се чувствувате удобно и релаксирано, со потребната приватност.

derma-plus-clubeconomy
derma-plus-clubeconomy

ТРЕТМАНИ

ИСПИТУВАЊА И ПРЕГЛЕДИ

Испитувањата за рак на кожата преставуваат важен дел од практиката на ДЕРМА ПЛУС. Докторите во нашиот тим се експерти во идентифиување и лекување на целиот спектар проблеми на кожата.

ТРЕТМАНИ СО РАДИОБРАНОВИ

Современ третман, со прецизност подобра од хируршки нож, кој делува само на делот од кожата кој треба да се третира и речиси и да не остава траги. Ефикасен во лечење на повеќето кожни состојби, но и при корекција на лузни.

УСЛУГИ

 • • Третман за остранување на бемки

 • • Tретман за отсранување стрии, брчките и сувата кожа

 • • Tретман за подмладување со матични клетки

 • • Tретман за габични инфекции на нокти

 • • Третман за разубавување на стапалата

 • • Tретман за зголемување усни

 • • Tретман против брчки

 • • Tретмани за слабеење

 • • Tретман за трајна епилација

 • • Хемиски пилинг

 • • Третмани против потење

 • • Третман против акни

 • • Третман за против опаѓање на коса

derma-plus-clubeconomy
derma-plus-clubeconomy

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Јане Сандански бр. 84-3/5,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Прим. Др Коста Цветковиќ - дермато-венеролог


Мапа