Filters
Пребарување
ДИЈАГНОСТИЧКИ ЦЕНТАР

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

- Гинеколошка акушерска дијагностика
- Oпшта медицина
- Интернистичка дијагностика
- Гастроскопија
- Ултразвучна ехо дијагностика
- Рентген за дојки, мамографија
- Лабораториска, биохемиска дијагностика
- Домашна посета и нега

ДИЈАГНОСТИЧКИ ЦЕНТАР

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Oпшта медицина

Интернистичка дијагностика

dijagnosticki-centar-clubeconomy
dijagnosticki-centar-clubeconomy

Гастроскопија

Ултразвучна ехо дијагностика

Гинеколошка акушерска дијагностика

Рентген за дојки, мамографија

dijagnosticki-centar-clubeconomy
dijagnosticki-centar-clubeconomy

Лабораториска, биохемиска дијагностика

Домашна посета и нега

НЕ ЧЕКАЈТЕ, ЗАКАЖЕТЕ ПРЕГЛЕД НА +389 (0)2/3223 516

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Главинов бр. 3 Градски ѕид, блок 10, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа