Filters
Пребарување
ФОРТУНА ГРУП

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ФОРТУНА ГРУП се занимава со продажба на:

- Опрема и материјали за водовод и канализација за изведување на примарни и секундарни мрежи
- Цевки и фитинг од најпознати светски брендови
- Санитарии, славини, сливници
- Вентили
- Мебел за бањи
- Дренажни канали
- Системи за подно греење
- Пумпи од компанијата WILO за снабдување со вода, наводнување, гасење пожари
- Модулни пречистителни станици
- Турбини за мали хидроцентрали

БРЕНДОВИ

Подетално за компанијата

ФОРТУНА ГРУП

ФОРТУНА ГРУП е приватна компанија формирана во 1992 година. Денес сме една од најголемите трговски компании во Македонија во нашиот секторот. ФОРТУНА ГРУП поседува 2.500 метри квадратни надворешен и 800 метри квадратни внатрешен трговски простор.

fortuna-grup-clubeconomy

ДИСТРИБУЦИЈА

ФОРТУНА ГРУП има своја мрежа за дистрибуција која се состои од неколку возила со кои директно ги услужуваме клиентите. Во ФОРТУНА, веруваме дека сме вистинскиот одговор на секој инвеститор кој бара компанија што може да го снабди со сите можни конструкциски, водоводни, канализациони и противпожарни материјали.

fortuna-grup-clubeconomy
fortuna-grup-clubeconomy

ДОСТАПНОСТ

Нашиот тим е оспособен да одговари и на потребите на помалите клиенти, преку секојдневната испорака на производи во 5-те големи и стотици мали продавници и маркети.

ПРОДАЖБА

Компанијата ФОРТУНА ГРУП се занимава со продажба на:

  • • Опрема и материјали за водовод и канализација за изведување на примарни и секундарни мрежи

  • • Цевки и фитинг од најпознати светски брендови

  • • Санитарии, славини, сливници

  • • Вентили

  • • Мебел за бањи

  • • Дренажни канали

  • • Системи за подно греење

  • • Пумпи од компанијата WILO за снабдување со вода, наводнување, гасење пожари

  • • Модулни пречистителни станици

  • • Турбини за мали хидроцентрали

fortuna-grup-clubeconomy

24/7 Достапност

Продизводите со кои располагаме се достапни 24/7!
 
 

Посветен тим

Нашиот тим е високо стручен за да одговори на било кое ваше прашање!
 

100% квалитет

Производите што ги продаваме се со висок квалитет, од најпознатите светски брендови!

Брза поддршка

Добијте професионален предлог во најкратка временска рамка!
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Борис Трајковски бр. 274,
(спроти втора капија на Охис), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/3175 175

 

+389 (0)2/3109 001

 

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи