Filters
Пребарување
ФОТО ЈАСМИНА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

  • Фотографирање на свадби, крштевки, родендени, свечености
  • Фотографирање за матурски и апсолвентски таблоа
  • Изработка на колор и ЦБ фотографии од филм и дигитален апарат
  • Фотографирање за лични документи, индекси, визи
  • Изработка на покани за родендени или крштевки, визит карти
  • Репарирање на случајно избришани или форматирани картички
  • Префрлање на слики од филм и сите видови медиа картици и на CD
  • Репродукција на стари фотографии и нивна репарација
  • Префрлање на сите видови видео касети на DVD
  • Копирање од CD на CD и од DVD на DVD

ФОТО ЈАСМИНА

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански Одреди бр. 64б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа