Filters
Search
FRATELI GRUP

Main occupation

Компанијата ФРАТЕЛИ ГРУП се занимава со производство на картонска амбалажа

- Сите видови кутии (обични, штанцани, каширани), за пакување на пици, пастрмаилии, торти, ролати...
- Картонски гајби од трослојна и петослојна лепенка

Mожност на печатење во две бои

 

FRATELI GRUP

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

CONTACT

Address

Street: St. Vasa Koshulcheva 46, 1400 Veles, Macedonia
City: Veles
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map