Filters
Пребарување
ГОБЛЕН

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГОБЛЕН се занимава со:

- Изработка на PVC и алуминиумска столарија
- Секаков вид прозорци и врати од PVC
- Секаков вид алуминиумски прозорци и врати
- Блиндор врати
- Алуминиумски и огради од стакло

Уникатен дизајн, боја и форма
Главен дистрибутер за TAURUS - PVC windows system

Подетално за компанијата

Компанијата ГОБЛЕН од Куманово влегува групата најреномирани производители на ПВЦ столарии во Македонија и на пазарот е веќе позната по високиот квалитет на прозорците и вратите што ги произведува. Долгогодишно искуство во изработката на ПВЦ столарија, кое е потврдено со големиот број станбени и деловни објекти во кои се вградени врати и прозорци произведени во ГОБЛЕН, најдобро зборуваат за посветеноста на сите вработени во компанијата кога е квалитетот столаријата и задоволството на клиентите во прашање.

goblen-pvc-clubeconomy
goblen-pvc-clubeconomy

Во ГОБЛЕН се произведуваат сите видови ПВЦ врати и прозорци, со уникатен дизајн, боја и форма. Сите производи се произведуваат според најстрогите германски критериуми за квалитет, вклучувајќи ги и германските ПВЦ профили , кои , пак, имаат неверојатна цврстина и издржливост. Столаријата што ја произведува ГОБЛЕН е целосно приспособена на потребите и барањата на македонскиот пазар и затоа е едноставна за вградување, како во нови, така и во постари станбени и деловни објекти.

Во ГОБЛЕН ќе најдете голем избор вратри изработени од ПВЦ , дизајнирани споеред највисоките критериуми за квалитет, од аспект на безбедност, звучна и термо изолација, цврстина, постојаност, издржливост, екстравагантен и модерен изглет и приспособени на нашиот пазар.

goblen-pvc-clubeconomy
goblen-pvc-clubeconomy

ГОБЛЕН е постојано во чекор со сите светски достигнувања во доменот на ПВЦ градежната столарија. Поврзаноста со водечките светски компании во оваа област и користењето на нивните компоненти во производството на градежната столарија, му овозможува на ГОБЛЕН на македонскиот пазар да понуди производи кои се врв во задоволувањето и на најстрогите критериуми за звучна и термо изолација, а изгледот и дизајнот и понатаму остануваат примарна категорија.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Козјак бр. 1, 1300 Куманово
Град: Куманово
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа