Filters
Пребарување
ГОДОМИН дооел
Е-пошта: godomin@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГОДОМИН се занимава со производство на работна и заштитна облека за сите професии.
Облека во која се чувствувате одлично. Облеката на ГОДОМИН е комфорна, репрезентативна и особено позната по:

- крој, дизајн
- квалитет, издржливост
- разновидност
-
загарантирана и континуирана испорака

Подетално за компанијата

ГОДОМИН

ГОДОМИН е семејна компанија во приватна сопственост, основана 1994 година. Основна дејност на компанијата е производство на работна и заштитна облека за сите професии. Од 1994 година па до денес успешно опстојуваме на пазарот благодарение на нашата посветеност, пред се, на квалитетот. Во изминативе години имаме воспоставено успешна соработка со повеќе приватни компании и државни институции.

godomin-clubeconomy
godomin-clubeconomy

ПРОИЗВЕДЕН КАПАЦИТЕТ

Производниот капацитет на ГОДОМИН изнесува 7000 парчиња месечно. Опремени сме со сите потребни машини за изработка на квалитетен производ и располагаме со тим кој е способен да дизајнира, да произведе и да продаде квалитетна, префинета и професионална работна облека. Која истовремено е привлечна и комфорна.

МАКСИМАЛЕН КОМФОР

Одбирајќи го ГОДОМИН сте одбрале компанија која што ќе ви овозможи на вашите вработени да им дадете работна и заштитна облека со максимален комфор, но и добар изглед, да се движат слободно додека работат, но, исто така и да изгледаат убаво.

godomin-clubeconomy

ГОДОМИН е синоним за префинета и професионална работна облека, во која се чувствувате убаво.

Облеката на ГОДОМИН е комфорна, репрезентативна и особено позната по:

КРОЈ, ДИЗАЈН

КВАЛИТЕТ ИЗДРЖЛИВОСТ

РАЗНОВИДНОСТ

ЗАГАРАНТИРАНА И КОНТИНУИРАНА ИСПОРАКА

godomin-clubeconomy
godomin-clubeconomy

ОБЛЕКА ПО МЕРКА И НАРАЧКА

Облеката што ја изработуваме е во сите стандардни големини. Но, можеме да направиме и облека по мерка и по нарачка, како и надвор од стандардната производна програма. Во можност сме да ви понудиме голем број на комбинации од нашите стандардни модели на работна и заштитна облека и максимално да ја приспособиме кон вашите критериуми и барања. Нашиот тим секогаш ќе ви помогне да ги изберете соодветните броеви, материјали, во зависност од намената на облеката: хотелиерство, угостителство, транспорт, индустрија, медицина, трговија, како и останати услужни дејности.

godomin-clubeconomy
godomin-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 808, бр. 2, зграда 7, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа