Filters
Пребарување
ГРАДБА ПРОМЕТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГРАДБА ПРОМЕТ се занимава со изградба на објекти од високо и ниско градба:

- Станбени објекти
- Индустриски објекти
- Комунални и хидротехнички објекти
- Изградба на улици и патиштa

Располагаме со комплетна градежна оператива
Сепарација на песок и каменолом со бетонска база
Производство на бетонска галантерија

Подетално за компанијата

ГРАДБА ПРОМЕТ

Компанијата ГРАДБА ПРОМЕТ ДОО Кавадарци е основано во 1991 година. Нашата основна дејност е изградба на објекти од високо и ниско градба, станбени и индустриски објекти, потоа комунални и хидротехнички објекти и изградба на улици и патишта. Располагаме со сопствена бетонска база, сепарација на песок и каменолом, а се занимаваме и со производство на бетонска галантерија.

Во текот на овие повеќе од 20 години работна активности, ГРАДБА ПРОМЕТ израсна во модерна градежна компанија со комплетна градежна оператива, со околу 200 спецјализирани вработени, меѓу кои има и градежни инженери, архитекти и економисти.

gradba-promet-clubeconomy

ОПРЕМА

Компанијата располага со:

  • • Магацин и административна зграда во Кавадарци (12,000 метри квадратни)

  • • Сепарација за песок, со бетонска база и современ погон за производство на бетонска галантерија во Росоман

  • • Магацински дел во Неготино (800 метри квадратни)

  • • Каменолом со сепарација во село Дебриште

ГРАДБА ПРОМЕТ е компанија целосно опремена за изведување и на најсложени градежни работи. располага со сопствени автомиксери за бетон, камиони кипери, пумпа за бетон, ровокопачи, багери, камиони влекачи, нисконосечка приколка, грејдер, булдожер, ваљак, кран...

gradba-promet-clubeconomy
gradba-promet-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 29 Ноември бб, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи