Filters
Пребарување
ГУМАТЕРМ дооел извоз-увоз

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ГУМАТЕРМ се занимава со:

- Продажба на гумени, силиконски, микропорести и ПВЦ профили
- Инженерска пластика (полиамид, полиацетал, полиетилен, тефлон, полипропилен )
- Техничка гума, гумени подни облоги, гумени микропорести јажиња
- Транспортни траки
- Електроизолациони облоги за трансформатори
- Амбалажен материјал (меурчеста, пенаста, стреч фолија), тефлонски и силиконски платна/фолии...

ГУМАТЕРМ дооел извоз-увоз

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 11 Октомври бр. 29, локал 5,
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа