Filters
Пребарување
ХИДРОС дооел
Е-пошта: hidros@t.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ХИДРОС се занимава со производство и трговија со хемикалии:

- Средства за хигиена во домот и индустријата
- Средства за одржување на водата во базени за капење
- Средства за автомобили

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
ISO 14001:2004

Подетално за компанијата

ХИДРОС

Хидрос Дооел од Скопје постои и работи од 1991 година во областа на хемиската индустрија. Фирмата се занимава со производство, увоз - извоз, трговија и услуги во хемиската индустрија и тоа:

 • • На полето на базна хемија

 • • Наменска хемија

 • • Хемиски третман и одржување на водата во базените

 • • Средства за хигиена во домаќинството и индустријата

 • • Продажба на разни други хемикалии според потребите и барањата на клиентите.

hidros-clubeconomy
hidros-clubeconomy

МИСИЈА И ВИЗИЈА

Производствениот погон на ХИДРОС се наоѓа во близина на Скопје, во населба Јурумлери, пред Полициската академија.

Хидрос постои на пазарот веќе 20 години. Нашата мисија е производство според нови технологии и стандарди, постојано истражување на пазарот и задоволни потрошувачи. Нашата визија е постојан раст и развој на компанијата, воведување на нови производи и проширување на нови пазари.

Средства за чистење и хигиена во домаќинството

 • • Рина течен детергент за рачно миење садови со мирис на лимон

 • • Рина санитар – средство за хигиена, дезинфекција и отстранување на бигор

 • • Течен сапун Рина со пумпа

 • • Рина С за стакло со прскалка

 • • Рина Универзал – средство за чистење на сите видови на површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн)

hidros-clubeconomy
hidros-clubeconomy

Средства за одржување на вода во базени за капење

 • • Мултитаблети за одржување на водата во базените

 • • Ринацид Д – средство за спречување појава и раст на алги во водата во базените

 • • Рина антикалк – средство против таложење на бигор во водата во базените

 • • Рина Пулфлок – флокулант за нечистотии во водата во базените

 • • Натриум хипохлорит – течен хлор за дезинфекција на водата во базените

 • • pH минус – средство за намалување на pH вредноста на водата во базените

ОСТАНАТИ СРЕДСТВА

Средства за дезинфекција на вода за пиење

 • • Натриум хипохлорит за дезинфекција на вода за пиење

Средства за чистење на месна и млечна индустрија

 • • Алкален одмастувач - за чистење, одмастување и дезинфекција на работни простории и опрема

 • • Кисел отстравнувач - за отстранување на пивски и млечен камен

Средства за автомобили

 • • Дестилирана вода – деминерализирана, дејонизирана за пегли, ладилници, акумулатори

 • • Рина антифриз плус концентрат

 • • Рина антифриз – 40

 • • Средство за одмрзнување и миење на ветробранско стакло

 • • Шампон за автомобили

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1 бр. 102, населба Јурумлери, 1047 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/2452 140

+389 (0)70/255 334

+389 (0)70/370 516 - Ристо

+389 (0)70/398 184 - Билјана

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-ѓа Билјана


Мапа

Документи