Filters
Пребарување
КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со изведба на електрични инсталации

- Осветлување
- Семирање и приклучување на разводни ормари
- Изведба на фотоволтаични системи (on grid и off grid)
- Инсталации и поврзување на LAN
- Инсталации и поврзување на оптички мрежи

КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
ЕЛЕКТРИКА. ОПТИКА. ФОТОВОЛТАИЦИ

КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ - ПРЕМИУМ ПАРТНЕР ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

 

Компанијата КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ е доверлив партнер за сите ваши потреби за електрични инсталации. Со посветеност на извонредноста и задоволството на клиентите, ние сме специјализирани за широк спектар на услуги, вклучувајќи електрични инсталации, решенија за ожичување, системи за осветлување и инсталации на фотоволтаични панели.

Имаме знаење и искуство да се справиме со проекти од која било големина и сложеност, осигурувајќи дека секоја инсталација се изведува според највисоките индустриски стандарди. Од дизајнирање и планирање на електричниот распоред, до прецизно изведување на инсталацијата. Во КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ посветуваме прецизно внимание на деталите за да дадеме резултати што ги надминуваат вашите очекувања.

Изведба на електрични инсталации

Нашата услуга за електрични инсталации обезбедува беспрекорни и сигурни приклучоци за напојување за вашиот станбен или деловен простор.
 
 
 
 
 
 

 
Осветлување

Осветлувањето е суштински аспект на секој простор, било да е тоа надворешно или внатрешно. Нашите решенија за осветлување се дизајнирани да го подобрат амбиентот, функционалноста и енергетската ефикасност на вашиот ентериер и екстериер.
 
 
 

Семирање и приклучување на разводни ормари

Нашата сеопфатна услуга за инсталација и поврзување на разводната табла гарантира дека електричниот дистрибутивен систем ќе работи безбедно и ефикасно. Квалификуваните техничари на КИЕВ ИНЖЕНЕРИНГ го водат процесот, од инсталирање на разводните табли, до прецизно ожичување и поврзување на колата, обезбедувајќи сигурна дистрибуција на струја низ вашиот имот.

Изведба на фотоволтаични системи (on grid и off grid)

Специјализирани сме за професионално инсталирање на фотоволтаични системи, on-grid и off- grid. Во текот на процесот на инсталација се придржуваме до најдобрите практики во индустријата и даваме приоритет на безбедноста. Нашите овластени техничари обезбедуваат правилно монтирање на соларните панели, сигурни електрични приклучоци и ефикасна конфигурација на системот за максимално производство на енергија.

Инсталации и поврзување
на LAN

Услуга за LAN инсталации и врски обезбедува беспрекорни и ефикасни мрежни решенија за вашиот дом или канцеларија. Од инсталирање на потребната опрема, до стручно поврзување на уреди, обезбедуваме сигурно поврзување што ве одржува поврзани и продуктивни.
 
 
 
 

Инсталации и поврзување на оптички мрежи

Од инсталирање кабли со оптички влакна, до стручно поврзување и конфигурирање на мрежните компоненти, обезбедуваме беспрекорна комуникација и пренос на податоци со неспоредлива брзина и ефикасност.
 
 
 
 
 

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Сремски Фронт бр. 18/20, 2000 Штип
Град: Штип
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)78/492 360

Социјални медиуми

Лице за контакт

Г-дин Емил


Мапа