Filters
Пребарување
МАЛЕШЕВО МИЛК Млекарница

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МАЛЕШЕВО МИЛК се занимава со преработка на млеко и производство на:

- Кравјо сњирење
- Кравјо биено сирење
- Кравјо сирење со пиперка
- Жежено кравјо сирење
- Мешано сирење
- Овчо сирење

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

МАЛЕШЕВО МИЛК Млекарница

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МАЛЕШЕВО МИЛК

Млекарницата МАЛЕШЕВО МИЛК, која постои од 2013 година, се занимава со преработка на млеко и производство на првокласно:

  • • Кравјо сирење

  • • Кравјо биено сирење

  • • Кравјо сирење со пиперка

  • • Жежено кравјо сирење

  • • Мешано сирење

  • • Овчо сирење

maleshevo-milk-clubeconomy

ЕКОЛОШКО ОВЧО И КРАВЈО МЛЕКО

МАЛЕШЕВО МИЛК како суровина го употребува најубавото еколошко овчо и кравјо млеко кое го откупуваме исклучиво од фармери во Малешевијата, една од најчистите средини во Македонија, каде овчарството и краварството, заради големиот број квалитетни пасишта, имаат голема традиција.

maleshevo-milk-clubeconomy

ТРАДИЦИОНАЛЕН РЕЦЕПТ

Технологијата за производство на сирење во Малешевијата се пренесувала од колено на колено, па во согласност со оваа традиција и МАЛЕШЕВО МИЛК е семејна фирма, во која при производството на сирење се негува знаењето на старите мајстори. Целото сирење што го произведуваме е направено на традиционален начин, од 100 проценти природно малешевско млеко, без растителни масти и други додатоци. Тоа на нашите производи им дава врвен квалитет, посебен вкус и голема препознатливост на пазарот.

maleshevo-milk-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр. 6/Б, 2330 Берово
Град: Берово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)78/246 190

Социјални медиуми

Лице за контакт

Даниела Корчовска


Мапа