Filters
Пребарување
МЕЛМАКС БМ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата МЕЛМАКС БМ се занимава со дистрибуција и продажба на материјали за градежништво од земјата и од странство

30 ГОДИНИ ЗАЕДНО ДО ТОПОЛ ДОМ!

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Стоваришта за градежни материјали, градежни фирми, инвеститори, производители на мебел, останати купувачи

МЕЛМАКС БМ дооел

Подетално за компанијата
melmaks-clubeconomy

ПРОДАЖНА ПРОГРАМА

 • Системи за шалување

 • SCHIEDEL оџаци

 • SEMMELROCK бетонски плочки

 • Широка палета на блокови

 • ИТОНГ блокови

 • Ферт каналници и надвратници

 • Полна цигла

 • Керамиди

 • Кровни паропропусни воденонепропусни фолии

 • Кровни додатоци

 • Фасадни цигли

 • Стаклени цигли

 • Термоизолација

 • Цевки за изолација со АЛУ фолија

 • Дрвени производи

 • Хидроизолација

 • Системи за сува градба

 • ЕПС и ХПС плочи

 • Цемент

 • Мешалки и колички

 • Железарија

Подетално за компанијата

МЕЛМАКС БМ

Компанијата МЕЛМАКС БМ е основана 1993 година и е во приватна сопственост. Основната дејност и е увоз и дистрибуција на градежни материјали од познати производители од Србија, Хрватска, Словенија, Италија, Австрија, Германија, Унгарија, Романија, Бугарија, Грција и други, како и дистрибуција на производи од наши македонски производители.
Компанијата е лоцирана на две локации дирекција Порта Влае и склад во Визбегово што претставува и диструбутивен центар за испорака на материјали за нашите купувачи.

Image Designers

КВАЛИТЕТ

При конципирањето на палетата што им ја нудиме на нашите купувачи, инсистираме да нудиме материјали со врвен квалитет, како и материјали кои ги задоволуваат и најстрогите стандарди за безбедно и ефикасно градење што важат во развиениот свет. Сакајки да останеме доследни на ова определба, тимот на МЕЛМАКС БМ постојано ги следи светските трендови и достигнувања во градежништвото, со што се обидуваме на македонскиот пазар да ги донесеме најсовремените материјали за кровови, термоизолација, хидроизолација, оџачки системи, системи за сува градба, системи за безбедно шалување и целиот сегмент за изведување квалитетни и модерни завршни работи во градежништвото.

Image Designers

СОРАБОТКА

Од првиот ден на постоње, компанијата МЕЛМАКС БМ ги цени купувачите и добавувачите, со кои ги дели истите вредности. На тој начин се постигнува поголема доза на разбирање.

ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ за компанијата се: долготрајноста, довербата и енергија на заедништвото со купувачите и добавувачите, како и долготрајноста, довербата и лојалноста со вработените.

Вложувањето во обуки за вработените, посета на семинари, саеми, организирање на тим-билдинг допринесува да имаме квалитетна тимска работа.

Компанијата има континуирана соработка со повеке од 500 фирми (стоваришта и градежни компании).

Продажната програма на МЕЛМАКС БМ може да се најде во сите градови во Македонија, кај наши партнери – стоваришта за градежни материјали со кои имаме деловна соработка.

Нашиот успех е резултат на нашата деловност со нашите купувачи и добавувачи!

Image Designers
МЕЛМАКС БМ – Заедно до топол дом
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански одреди бр. 151/Б-3/М-1,
Порта Влае, 1000 Скопје - Дирекција
Ул. Качанички пат бб,
Инд. зона Визбегово – Стовариште во Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Телефони

+389 (0)2/2043 453

+389 (0)2/2650 531 - Стовариште во Визбегово

+389 (0)2/2043 454

Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи