Filters
Пребарување
МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ лоцирана во село Смојмирово, во еколошки чиста средина, во пазувите на Малешевските Планини, произведува повеќе од 20 различни видови производи од кравјо, овчо и козјо млеко, направени по стари, традиционални рецепти. 

- Кравјо, мешано, овчо и козјо сирење
- Кравји, мешан, овчи и козји кашкавал
- Биено сирење
- Урда

Смојмировско за своја душа!

СЕРТИФИКАТИ

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ претствавува долгогодишна семејна традиција преточена во семеен бизнис, кој веќе 15 години успешно егзистира на македонскиот пазар. Нашата мисија е производство и пласирање на квалитетни производи на македонскиот пазар, направени од чисто, природно млеко, од еколошки најчистиот регион во Македонија – Малешевијата.

mlekarnica-males-clubeconomy
Вкус на кој не можете да му одолеете!

ЕКОЛОШКИ СМОЈМИРОВСКИ ПРОИЗВОДИ

Сите видови меко бело сирење направено од кравјо, овчо и козјо млеко, како и мешано сирење, јогурт, кисело млеко од кравјо млеко и урда направена по стари и традиционални вековни рецепти, пренесувани од колено на колено.

mlekarnica-males-clubeconomy
mlekarnica-males-clubeconomy
СИРЕЊЕ
 • Овчо сирење

 • Кравјо сирење

 • Мешано сирење

 • Козјо сирење

 • Биено сирење

КАШКАВАЛ
  • Кравји кашкавал

  • Козји кашкавал

  • Мешан кашкавал

  • Овчи кашкавал

 

МЛЕКО И МЛЕЧНИ ПРОИВОДИ
 • Јогурт

 • Кисело млеко

 • Кравјо масло

 • Урда

 • Урда со пиперки

НАГРАДИ

Златна плакета за највкусно сирење, Франција 2008 година.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Маршал Тито бр. 32 а,
село Смојмирово,
2330 Берово - Производство

Бул. Видое Смилевски Бато 2Б,
Ново Лисиче, Скопје - Продавница
Град: Берово
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Васко Кракутовски


Мапа

Документи