Filters
Пребарување
РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ се занимава со производство на опрема за процесна техника од нерѓосувачки челици за:

- Прехранбена индустрија
- Хемиска индустрија 
- Фармацевтска индустрија

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008

РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ

Искуствата на нашата компанија во производството на опрема за процесна техника од нерѓосувачки челик започнуваат во 1995 година, а со нејзиното ребрендирање во 2004 година компанијата го добива името РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ. Вработува 30 високопрофилни кадри, како економисти, менаџери, машински инженери, електро инженери, електроничари, електротехничари, аргонски заварувачи, машинобравари. Тимската работа придонесува за квалитетно исполнување на поставените цели, визијата и мисијата на компанијата, како и за изведување на голем број сопствени проекти и тотални иновации.

rostfrei-majotr-inox-clubeconomy

РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ

РОСТФРЕИ МАЈОР ИНОХ се занимава со изработка на опрема за прехранбена и хемиска индустрија, фармацевтска индустрија, универзални машини, винарска индустрија, изработка на мини пивари, опрема за индустрија за маринирање, опрема за млекарска индустрија, изменувачи на топлина, транспортни ленти и елеватори, цевоводи, HACCP систем...

rostfrei-majotr-inox-clubeconomy

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

За нашето долгогодишно работење можат да посведочат успешните соработки со водечките компании во Македонија и надвор од неа, од кои би ги издвоиле:

Кромберг & Шуберт Битола, Квасара АД Битола, Млекара АД Битола, Идеал Шипка Битола, ЗК Пелагонија АД Битола, Пела Роса Битола, Киро Дандаро АД Битола, Вита Рес Ресен, Прилепска Пиварница, Витаминка Прилеп, Млекара Мики Прилеп, Кожувчанка Кавадарци, ВВ Тиквеш Кавадраци, ВВ Бовин Неготино, ВВ Повардарие Неготино, Дием ГП Гевгелија, Випро Гевгелија, Вори Гевгелија, Ексклузив Кочани, Ларс Штип, Фруктана Штип, Агрофила Штип, Јаболчело Скопје, Алкалоид АД Скопје, Темов ФШТ Скопје, Бас Тути Фрути Скопје, Млекара Здравје Радово, Млекара Бучен Козјак Куманово, Млекара Хит 73 Тетово, Млекара Сентис-АГ Алпи Тетово, Гринфунго Гостивар, Јумис Ниш, Србјанка Ваљево, Здравје Лесковац, Млекара Лесковац, Пирела Црна Гора, Инсол ЛТД Грција, ВВ Стоне Касл Косово и други.

rostfrei-majotr-inox-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Довлеџик бб, 7000 Битола
Град: Битола
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Васо Ковачески
Кирил Аризанкоски


Мапа