Filters
Пребарување
АПТЕКА САРА ФАРМ ПЗУ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

АПТЕКА САРА ФАРМ ПЗУ

- Продажба на лекови
- Додатоци на исхрана
- Мерачи на притисок
- Козметички препарати
- Термометри
- Производи за деца и бебиња

АПТЕКА САРА ФАРМ ПЗУ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Тука сме за Вас и заради Вас!

Аптеката САРА ФАРМ

 

Аптеката САРА ФАРМ нуди голема палета на лекови од домашни и странски произодители. Издаваме лекови на рецепт од позитивната листа, нудиме широка понуда на билни, витамински, хомеопатски производи, козметички и дермокозметички препарати, медицински помагала за домашна употреба, чаеви, лековити билки и додатоци на исхрана, етерични масла, диететски производи, програма за деца и бебиња, средства за професионална нега, односно се што е потребно за квалитетен и здрав живот.

Во секојдневната комуникација со пациентите и сите кои секојдневно влегуваат во нашите аптеки, се обидуваме да воспоставиме активен индивидуален пристап, потикнувајќи ги да донесат вистинска здрава одлука која ќе го подобри квалитетот на нивниот живот. На тој начин сакаме да не препознаете како референтно место за здравствена едукација, превенција и лечење, но и да ви понудиме производи кои ќе ви го олеснат и разубават секојдневието.

Особено сме горди на програмата за деца и бебиња, во која е опфатено се што им е потребно за нивен правилен и здрав развој.

САРАФАРМ има аптеки на пет локации во Скопје

Аптека Сара Фарм 1

ул. Иван Хаџи Николов бр. 67 А, 1000 Скопје

Аптека Сара Фарм 2

ул. Иван Козаров бр. 31, 1000 Скопје

Аптека Сара Фарм - Аеродром

бул. Кузман Јосифовски Питу бр.28/1/лок.3, 1000 Скопје

Аптека Студентска

ул. 50-та Дивизија бр. 25, 1000 Скопје

Аптека Студентска 2

ул. Теодосиј Гологанов бр. 8, 1000 Скопје

 
Здрава одлука за подобар живот!

Следи ги нашите промоции на facebook и instagram
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Иван Хаџи Николов бр. 67 А, 1000 Скопје
АПТЕКА 2 - Сара Фарм 2, Ул. Иван Козаров бр. 31
АПТЕКА 3 - Студентска, Ул. 50-та Дивизија бр. 25
АПТЕКА 4 - Студентска 2, Ул. Теодосиј Гологанов бр. 8
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Весна Ставрова


Мапа