Filters
Пребарување
АТБ СЕВЕР МАК ДООЕЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата СЕВЕР МАК се занимава со увоз и пласман на сите производи од Компанијата СЕВЕР од Суботица

- Нисконапонски асинхрони мотори
- Високонапонски асинхрони мотори
- Синхрони и асинхрони хидро и ветро генератори
- Ремонт на сите мотори и генератори што ги пласираме на македонскиот пазар

АТБ СЕВЕР МАК ДООЕЛ

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

Преку компанијата АТБ СЕВЕР МАК дооел, Скопје, се врши пласманот на целиот асортиман на производи од фабриката АТБ СЕВЕР од Суботица, која постои од 1923 година и е позната по производството на: нисконапонски асинхрони мотори, високонапонски асинхрони мотори, како и производство на синхрони и асинхрони хидро и ветро генератори.

За побрз и поквалитетен одговор на барањата на клиентите АТБ СЕВЕР МАК располага со сопствен магацин во кој чуваме на лагер помали електрични мотори, пумпи за питка вода, пумпи за парно греење..., додека набавката на поголемите и поспецифичните електрични мотори ја правиме по кокретна нарачка.

Во секој момент нудиме техничка поддршка и стручна помош на постојните и потенцијалните корисници на нашите производи, самостојно и во соработка со конструкторите од фабриката во Суботица. Исто така, обезбедуваме сервис и поправки на поизводите од АТБ СЕВЕР, во и вон гарантен рок.

atb-sever-mak-clubeconomy

Ремонтни активности

АТБ СЕВЕР МАК организира ремонтни активности кои ги изведува со АТБ СЕВЕР, специјализирана компанија за сервис и ремонт на асинхрони, синхрони, еднонасочни и влечни електромотори, хидро и турбо генератори, како за сопствените производи, така и за останатите светски признати производители на електрини машини.

atb-sever-mak-clubeconomy
atb-sever-mak-clubeconomy

Ремонтни услуги во областа на електричните машини:

  • реконструкција

  • ремонт

  • сервисирање

  • фабричко испитување

  • мерење, испитување и пуштање во погон на електромоторни постројки

  • унификација на електромоторни погони

  • изработка на резервни делови

  • обука на корисници

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Васил Ѓоргов бр. 33, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа