Filters
Пребарување
СОЛО ПРЕВОЗ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

СОЛО ПРЕВОЗ – Вашиот прв избор кога станува збор за збирен или единечен транспорт на територија низ Балканот (Србија, Косово, Бугарија и Македонија)
Нашиот возен парк го сичинуваат возила од 45 m3, 50 m3, 100 m3 и 118 m3, со тежина на товар од 2,5 тони до 24 тони.
Компанијата во текот на своето постоење континуирано се развива и прерасна во една од водечките фирми за збирен транспорт на Балканот.

СОЛО ПРЕВОЗ дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

меѓународен и внатрешен транспорт во Македонија

СОЛО ПРЕВОЗ дооел е основана во 2004 година, како компанија за организирање збирен транспорт. Ние сме една од најреномираните компании за меѓународен и внатрешен транспорт во Македонија. Наша основна дејност е меѓународниот транспорт. Располагаме со современи товарни возила за секаков вид стока.

solo-prevoz-clubeconomy
solo-prevoz-clubeconomy

целосни решенија

За да ги задоволите дневните потреби за транспорт не ви се потребни само моќни возила, туку и целосни решенија. А, со тоа и професионален партнер кој ќе биде на ваша страна и ќе ви понуди такво портфолио на услуги. СОЛО ПРЕВОЗ ви гарантира иновативен и економичен транспорт. Услуги што можат индивидуално да се комбинираат, ефикасни до последен детаљ.

возен парк

Нашиот возен парк се состои од 10 товарни возила наменети за меѓународен збирен / единечен транспорт и локална дистрибуција. Возилата ни се опремени за транспорт на различни видови стоки (палетизирани, непалетизирани, опасни материи АДР...) Располагаме со професионални возачи, кои овозможуваат навремена достава на пратките, поседуваат сертификати за професионална компетентност за возачи, експедитивни на местата каде што се врши утовар и истовар, почитувајќи ги клиентите.

solo-prevoz-clubeconomy
solo-prevoz-clubeconomy

церадни камиони

Располагаме со церадни камиони со кои вршиме транспорт на пратки, со што се обезбедуваат оптимални услови за превоз на стоките. Овие камиони се опремени со рампи за утовар и истовар, поседуваат рачни палетари, со што се намалуваат трошоците за дополнителен ангажман на виљушкари или работна сила. Нашиот возен парк располага со возила од 45 м³, 50 м³, 100 м³ и 118 м³, со тежина на товар од 2,5 тони до 24 тони.

УСЛУГИ

• Збирен и единечен транспорт

• Домашен превоз

• Редовни транспортни линии и збирни (единечни) пратки од Македонија, Србија, Косово, Албанија и Бугарија

• 24-часовна комуникација со возилата

• ГПС - позиционирање и следење на возилата во секое време

• Комплетно ЦРМ-осигурување на сите возила

• Одлична комуникација со нашите соработници

• Know-how принцип на работа

• Комплетни логистички решенија

• Достава на пратки до конечно одредиште

• Лиценцирани возачи за АДР-пратки

• Целосна документација, дозволи и согласности издадени од министерства и други органи

• FTL (full truck load) полни камионски утовари

• CTL (Collective Truck Load) збирен транспорт

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1646, бр. 17 1/34, 1040 Скопје - Канцеларија Хиподром
Бул. АСНОМ бр. 70/65 - Канцеларија Аеродром
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа