Filters
Пребарување
ТЕНДА 4
Тел: +389 (0)70/229 998 - Во Тетово
Е-пошта: tenda4mk@gmail.com
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕНДА 4 се занимава со изработка и монтажа на сите видови:

  • тенди
  • настрешници
  • метални конструкции (со лим, поликарбонат и лексан)
  • перголи
  • огради
  • желатин (проѕирно платно)
  • браварски конструкции

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР И НАЈКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

Подетално за компанијата

Тенда 4

Изработка и монтажа на сите видови тенди, настрешници, метални конструкции, чадори и огради. Најголем избор на најквалитетни материјали.

Види повеќе
400x270

Повеќе од 20 години на македонскиот пазар

Тимот на стручни, професионални и посветени лица ја има задачата да оствари квалитетни производи и се здобие со задоволни клиенти.
Остануваме доследни во нашата мисија да оствариме најдобра, најквалитетна и најприфатлива понуда.
За полесна комуникација и техничка помош, ТЕНДА 4 освен централата во (новиот) објектот во с. Долно Седларце (тетовско), својата мрежа ја има развиено и со претставништва во Охрид и Богданци.

Види повеќе
400x270
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 101 бр. 31, село Долно Седларце, 1200 Тетово
Град: Тетово
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/229 998 - Во Тетово

+389 (0)70/386 320 - Во Богданци

+389 (0)78/302 991 - Во Охрид

+389 (0)70/229 998- Viber контакт

Социјални медиуми

Лице за контакт

Горан Видачек


Мапа