Filters
Пребарување
ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ се занимава со:

- Проектирање и изведба на проекти во ниско и високо градба
- Инвестирање, изградба и продажба на станбено-деловни објекти
- Производство и продажба на градежни материјали: бетонски блокови, ферт греди,
бекатон плочки, готов бетон со транспорт и вградување со пумпа

Цврстина што трае!

СЕРТИФИКАТИ

OHSAS 18001 : 2007
Лиценца А За изведување градби од прва категорија
Лиценца Б за проектирање градби од трета, четврта и петта категорија
Лиценца Д За надзор над изградба на градби од четврта и петта категорија
Лиценца Ц За изведување градби од трета категорија
Лиценца Д За изведување градби од четврта категорија
Лиценца Е За изведување градби од петта категорија

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ доо

Подетално за компанијата

Се продаваат станови во изградба во зградата Теракота 04 која се наоѓа во центарот на Прилеп.

Цената е 1100 евра за м².

Зградата е опремена со лифт, а стновите ќе имаат уредено купатило со плочки и санитарија како и уредена кујна со плочки.

Становите ќе бидат опремени со соларен систем за греење на вода и сплит систем за ладење/греење.

Телефон за контакт:075/278016

terakota-inzenering-clubeconomy

Подетално за компанијата

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ

Компанијата ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ Прилеп се занимава со: проектирање и изведба на проекти во ниско и високо градба, инвестирање, изградба и продажба на станбено-деловни објекти, како и со производство и продажба на градежни материјали - бетонски блокови, ферт греди, бекатон плочки, готов бетон со транспорт и вградување со пумпа. Покрај со материјалите од сопствено производство нашите клиенти ги снабдуваме и со сите видови градежни материјали што им се потребни за реализација на нивните проекти.

Види повеќе
terakota-inzenering-clubeconomy

ПРОИЗВОДСТВО

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ почна да работи во 1995 година со неколку вработени лица, а денес е голема компанија со повеќе од 80 работници, квалитетем инженерски и менаџерски тим кој се грижи за непречено фукционирање на компанијата и нејзиниот континуиран развој.

Производната активност на ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ е насочена кон производство на бетонски блокови, ферт гредички, бетонски столбови, бекатон плочки, готов бетон. Овие производи ги изработуваме со современа опрема за призводство. Располагаме со две бетонски бази за изработка на готов бетон, со капацитет од 18 м³ на час и дигитална база со капацитет од 50 м³ на час. За нормално фукнционирање на овој сегмент располагаме и со миксери за транспорт на готовиот бетон и две пумпи за негово вградување.

Види повеќе
terakota-inzenering-clubeconomy

ПРОЕКТИРАЊЕ

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ нуди проектантски услуги за сите видови објекти од високоградба, нискоградба и хидроградба, со сопствени ресурси и највисоко стручно и техничко ниво. Во процесот на проектирање посебен акцент ставаме на дизајнот, употребата на современи материјали, рационалноста и ексклузивноста на објектите.

Види повеќе
terakota-inzenering-clubeconomy

ИЗВЕДБА

Компанијата ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ е оспособена за изведување на сите видови градежни работи. Ние ги реализираме вашите идеи. Располагаме со соодветна механизација за извршување на секој вид градежна активност, како и со оспособен стручен кадар.

Види повеќе
terakota-inzenering-clubeconomy

ПРОДАЖБА

ТЕРАКОТА ИНЖЕНЕРИНГ инвестира, проектира, изведува и вселува, по принцип имотен лист на рака. Во моментов е актуелна понудата на два нови стамбено деловни објекти. Становите се проектирани со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот и ги нудат сите придобивки на модерното живеење.

Види повеќе
terakota-inzenering-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Крушевско џаде бб, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи