Filters
Пребарување
ТЕРМОПЛАМ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТЕРМОПЛАМ се занимава со МОНТАЖА, СЕРВИСИРАЊЕ И ПРОДАЖБА НА ГОРИЛНИЦИ

- Сервис и монтжа на горилници од производителите: Weishaupt - Германија, Ecoflam - Италија, Riello - Италија, Lamborgini - Италија, Venterm - Хрватска
- Продажба на горилници од производителите Weishaupt и Ecoflam, за кои сме и овластени сервисери
- Широка палета на делови за горилници: термостати, електроди, грејни кабли, терморегулатори, сервомотори, термоелементи

Подетално за компанијата

ТЕРМОПЛАМ - МОНТАЖА И СЕРВИСИРАЊЕ НА ГОРИЛНИЦИ

Копанијата ТЕРМОПЛАМ е формирана 1990 година и успешно работи и опстојува на пазарот. Главна дејност и е сервисирање, одржување, монтажа, пуштање во работа и продажба на нафтени, мазутни и гасни горилници, како и проектирање на енергетски постројки.
Сервисираме и монтираме горилници од разни производители, како· Weihaupt – Германија, Ecoflam – Италија, Riello – Италија, Lamborgini – Италија, Venterm - Хрватска. ТЕРМОПЛАМ ги продава горилниците на Weishaupt и Ecoflam, за кои сме и овластен сервис.

termoplam-clubeconomy
termoplam-clubeconomy

СЕРВИС

Сервисот на ТЕРМОПЛАМ располага со високостручен тим, кој на нашите клиенти им е на располагање 24 часа во денот. Од нашето формирање до денес сме имале соработка со голем број компании, пекарници, болници, градинки, касарни, модни конфекции, преработувачи на месо, тутунски иудустрии, млекарници, помали и поголеми погони. Нашите сервисери поседуваат сертификати издадени од Weishaupt и Ecoflam дека се обучени за монтажа, пуштање во работа, како и за редовен и вонреден сервис на целата програма од Weishaupt и Ecoflam која што опфаќа нафтени, мазутни и плински горилници.

termoplam-clubeconomy

ОПРЕМА

ТЕРМОПЛАМ располагаме со целокупната опрема потребна за горилници и котли. Нашиот сервис во секој момент има лагер листа на сите делови кои што се непоходни за сите горилнци и целата котловска автоматика. Воедно, имеме и опрема за пуштање во работа на гасни горилници (компјутери за анализа на гасови, дигитални детектори за гас, дигитални манометри, аналогни мерачи на проток на гас). Сервисираме и пуштаме горилници на нафта, мазут, метан гас ЛПГ гас, од 20 kW до 10 MW.

termoplam-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Јане Сандански бр. 11, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Игор Божиновски


Мапа