Filters
Search
TIAMO Meat industry

Main occupation

Месната индустрија ТИАМО - Традиција на Вашата трпеза

Трајни и полутрајни сувомесни производи подготвени според проверени рецепти од најквалитетно пилешко и говедско месо, со традиционален и препознатлив вкус

Certificates

HACCP
HALAL

TIAMO Meat industry

COMPANY DETAILS

COMPANY DETAILS

 

 

 

CONTACT

Address

Street: St. 1722 No. 106, Glumovo Village, 1000 Skopje, Macedonia
City: Skopje
Country: Macedonia


Social media

Contact person
Map