Filters
Пребарување
ТОКСИ-ВЕТ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТОКСИ-ВЕТ се занимава со контрола и заштита од штетници

ДЕЗИНФЕКЦИЈА, ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕРАТИЗАЦИЈА 
- Обуки и сертифицирање за основни познавања во областа на хигиена и безбедност на храна

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Правни и физички лица кои имаат потреба од дезинфекција, дезинсекција и дератизација, како и лица на кои им е потребно стекнување на основни познавања од областа на хигиена и безбедност на храна

ТОКСИ-ВЕТ дооел

Подетално за компанијата
toksi-vet-clubeconomy

ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Барате решение за бактериите?
Решение на проблемот од само

800 ден.

ЦЕНОВНИК
toksi-vet-clubeconomy

ДЕЗИНСЕКЦИЈА

Имате проблем со инсекти?
Заштити се од само

1000 ден.

ЦЕНОВНИК
toksi-vet-clubeconomy

ДЕРАТИЗАЦИЈА

Глодарите се проблем во твојот дом?
Реши го проблемот за само

1000 ден.

ЦЕНОВНИК

Подетално за компанијата

ТОКСИ-ВЕТ

ТОКСИ-ВЕТ дооел е компанија која на пазарот нуди квалитетна и доверлива услуга фокусирана на контролата и заштитата од штетници - ДЕЗИНФЕКЦИЈА, ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕРАТИЗАЦИЈА, како и извршување на сертификација за основни познавања во областана на хигиената и безбедност на храна и заштита на животна средина.

Види повеќе
toksi-vet-clubeconomy

ОПСЕГ НА РАБОТА

Нашиот опсег на работа се протега од домаќинства, па се до големи и комплексни индустриски капацитети. Работиме во согласност сo Законот за заштита на населението од заразни болести и поседуваме одобрение за дезинфекција, дезинсекција и дератизација од Министерството за здравство на република македонија.

Види повеќе
toksi-vet-clubeconomy

ДДД дел во HACCP систем

ДДД дел во системи за безбдност на храна е услуга која ја даваме кон клиенти од прехрамбената индустрија. Вклучува анализа на критичните точки кои можат да доведат до инфестација на глодари и инсекти, како и совети и препораки за хигиенско ракување со производството за да се спреи ширењето на штетни микро организми.

Во овие услуга ги избегнуваме хемиските третмани и акцентот се става на превентивно делување и спречување на појавување на инсекти и глодари, како и воведување мониторинг систем за набљудување на инфестацијата.

Види повеќе
toksi-vet-clubeconomy

Курс за хигиена и безбедност на храна

Врз основа на Законот за безбедност на храна должност на секој оператор со храна е да изврши обука на вработените за основните познавање во областа на хигената и безбедноста на храната и заштитата на животната средина. Врз основа на овластување бр: 02-2381/6 од 04.09.2017 издадено од Агенција за храна и ветеринарство, во можност сме да ви понудиме курс за хигиена и безбедност на храна и заштита на животна средина.

Види повеќе
toksi-vet-clubeconomy

Бизниси

Повеќе децениското искуство и следењето на европските и светските трендови во нашата индустрија ни дава за право да кажеме дека можеме да одговориме на сите ваши барања во однос на дезинфекцијата, дезинсекцијата и дератизацијата. Согласно вашата индустрија можеме да ви понудиме од еднократни третмани до комплексни програми за интегрирано справување со штетници каде што се употребуваат најмалку хемиски средства, се врши континуиран мониторинг на вашите објекти и сето тоа исполнувајки ги најстрогите стандарди како HACCP, BRC, GMPs, ISO и многу други.Сите наши мерки и активности се скроени за вашите потреби и барања така да нашиот пристап кон секој клиент е уникатен и соодветствува со неговите потреби.

Види повеќе
toksi-vet-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Спиро Гулапчев бр. 5 Б, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Благоја Ѓуровски


Мапа