Filters
Пребарување
ТРАЈМАР дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

 Компанијата ТРАЈМАР се занимава со монтажа и одржување на:

- Безбедносни системи
- Видео надзор
- Системи за контрола на пристап и евиденција на работно време
- Системи за дојава од пожар
- Фотонапонски системи за производство на струја
- Монтажа на мотори за врати
- Годишно одржување на системи за техничко обезбедување

Подетално за компанијата

 
ОБЕЗБЕДИ СЕ СО

Трајмар

 

Монтажа и одржување на безбедносни системи, видео надзор, системи за контрола на пристап и евиденција на работно време, домофонија и видеофонија

Монтажа на системи за дојава од пожар

Фотонапонски системи за производство на струја

Монтажа на мотори за врати

Годишно одржување на системи за техничко обезбедување

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Александар Македонски бр. 1г/13,
7500 Прилеп - Изложбен салон
Ул. Борка Талески бр. 49, 7500 Прилеп - Седиште
Град: Прилеп
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Менде Трајкоски


Мапа

Документи