Filters
Пребарување
ТВИНС ТРАНС дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ТВИНС ТРАНС се занимава со:

- Меѓународен и домашен транспорт на стоки

ТВИНС ТРАНС дооел

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
Меѓународен и домашен транспорт на стоки

ТВИНС ТРАНС

 

Компанијата ТВИНС ТРАНС дооел е основана во 2013 година. Во моментот располага со 5 возила за превоз на стоки во меѓународниот и внатрешниот сообраќај. ТВИНС ТРАНС го сочинува тим од искусни вработени, професионалци во својата работа.

Нашите професионални возачи се грижат стоката да биде павилно и безбедно товарена, транспортиранаи и навремено доставена на соодветната дестинација, при што максимално ги почитуваме желбите на клиентите. Нашата основна цел е преку професионалната реализација на транспортни услуги, на нашите клиенти да им обезбедиме заштеда на време и средтства, за да можат на поефикасен начин да ги реализираат своите лични и бизнис идеи.

Довербата, задоволството и спокојството на клиентите е наша сатисфакција која не движи напред.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Бранд Петрушев бр 91,
1484 Богданци
Град: Богданци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Далибор Лукиќ
Добрилка Лукиќ
Сузана Стојменова


Мапа