Filters
Пребарување
ВАМЕТАЛ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВАМЕТАЛ се занимава со трговија со лимарски производи:

- Сендвич панели
- Метални профили
- Пластифициран и поцинкувани лимови

- Топло валани и ладно валани лимови
- Табли, трапезни лимови
- Олуци, лимарска галантерија
- Лим во вид на ќерамида
- Градежна лимарија

Комплетна изведба на индустриски објеки (метални конструкции и покривачки работи) по принципот клуч на рака

Подетално за компанијата

ВАМЕТАЛ

ВАМЕТАЛ е компанија чија основна дејност е трговија со лимарски производи. Уште од самите почетоци се стремиме кон високи стандарди за нашите услуги како и нудење на конкурентни цени. Цврсто стоиме зад фактот дека довербата која ја имаат клиентите во нас е резултат на професионализмот и ефикасноста на стручниот персонал. Доказ за нашиот квалитет е долгата листа на клиенти која секојдневно се зголемува. Нашата понуда се состои од ладно и топловалани лимови, поцинкувани и пластифицирани лимови, олуци, лимарска галантерија, табли, трапезоидни лимови, лим во вид на керамиди, сендвич панели, градежна лимарија...

vametal-clubeconomy
vametal-clubeconomy

Компанијата ВАМЕТАЛ е основанa во 2000 година и на почетокот од своето работење беше орентирана кон трговијата со ладновални и топловани лимови. Во 2003-та ВАМЕТАЛ инвестираше во нов сопствен магацински и производствен погон, со што го проширивме асортиманот и започнавме со трговија на поцинкуван и пластифициран лим. Водени од желбата да бидеме поблиску до потребите на клиентите и да ја зголемуваме палетата на производи, ВАМЕТАЛ ги насочи инвестициите во набавка на машини со што го создадовме првиот сервисен центар за лимови и метали  во југоисточниот регион на Македонија. Континуираното инвестирање во развојот придонесе со текот на годините ВАМЕТАЛ да израсне во една од водечките фирми од областа на производството, продажбата и монтажата на профилирани наребрени лимови, челични конструкции, олуци, градежна лимарија и вкупната лимена галантерија.

СОРАБОТКА

Во 2012 година ВАМЕТАЛ  потпиша договор со PAGOUNI DOMOLAM производител на сендвич панели од Грција, со што станавме овластен дилер за Македонија на целокупната нивна програма и воедно формиравме стручен тим за монтажа на полиуретнаски сендвич панели, погодни за изградба на индустриски објекти.

Денес фирмата брои 15 вработени, 20 постојани коопернати, 1 сопствен современ погон со нови современи машини и свој возен парк.

vametal-clubeconomy
vametal-clubeconomy

Машински парк:

- Ролл форминг машина со профил ТР 35/210 и ТР 20/170, на која може да се врши профилирање на сите лимови со неограничена должина, со точност на дел од милиметарот

- Ролл форминг машина за обликување на лимот во вид на ќерамида, во неограничени должини според потребите на клиентите

- Апканти за изработка на лимена галантерија: слемиња, ветерлајсни, икснии и други елементи од лим до 8 метри

- Машина за надолжно сечење на лим до дебелина од 1 мм и широчина на ленти дадени од нарачателот.

ВАМЕТАЛ има мобилни екипи со кои изведува монтирање на покриви од пластифициран, бакарен, алуминиумски и поцинкуван лим, монтажа на челични конструкции, изведба на индустриски објекти (во сите потребни фази за нивна изведба), вентилација и сите елементи од градежна лимарија.
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Индустриска зона север, 2400 Струмица
Град: Струмица
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа