Filters
Пребарување
ВАРДАРЕЦ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Mлекарницата ВАРДАРЕЦ е лоцирана во југоисточниот дел на Македонија, во село Удово. Се занимава со откуп на млеко и производство на 100 % природно сирења и кашкавал.

- Кравјо сирење
- Овчо сирење
- Козјо сирење
- Мешано сирење 
- Кравји кашкавал
- Мешан кашкавал

КОЈ ПРОБАЛ, ЗНАЕ!

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Маркети, ресторани, пицерии

ВАРДАРЕЦ дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Село Удово, 2460 Валандово
Град: Валандово
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Трајче Кавазов


Мапа