Filters
Пребарување
ВЕ-МИКС Слаткарница

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ВЕ МИКС СЛАТКАРНИЦА - Синоним за квалитетни и вкусни слатки

Производство на сите видови торти, ролати, колачи
Вршиме достава до вашите игротеки, домови, ресторани...

ВЕ-МИКС Слаткарница

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

 
СЛАТКАРНИЦА

ВЕ-МИКС

 

КВАЛИТЕТ

Слаткарницата ВЕ-МИКС претставува синоним за квалитетни и вкусни слатки. Слаткарницата работи веќе 15 години, а задоволните муштерии се најголемата потврда за успешното работење и високиот квалитет на слатките што ги произведуваме.

ТОРТИ, РОЛАТИ, КОЛАЧИ

Слаткарницата ВЕ-МИКС ги произведува сите видови торти, ролати и колачи. Вршиме достава до вашите игротеки, домови и ресторани.

Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Перо Наков бб, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа